URESNIČI SVOJE SANJE: 

Ta sklop je namenjen poglobitvi v samega sebe.

Se odločate za študij ali sprašujete kaj je vaše poslanstvo?

Na delavnici boste prepoznavali izraženost svojih osebnostnih lastnosti in kariernih usmeritev ter jih povezali z lastnim poslanstvom na zanimiv način.

Če želite, lahko predhodno rešite Vprašalnik osebnega in profesionalnega razvoja in prejeli boste tudi krajšo povratno informacijo preko katere lahko raziščete svoja močna področja.

Karierno-osebnostni vprašalnik je dostopen tukaj

Na svoji življenjski poti smo zadovoljni, če znamo prepoznati svoje potenciale in jih prenesti v svoj vsakdan.

VSTOPI NA TRG DELA:

Vstopi na trg dela je sklop delavnic, na katerih posameznik pridobi dodatne kompetence, ki so dandanes potrebne za učinkovit nastop na trgu dela:

CV V TREH KORAKIH: Majhne skrivnosti Velikih življenjepisov - si drzneš izstopiti iz množice? Naj tvoj CV odraža tvoj potencial!

MOTIVACIJSKO PISMO: Znaš vzbuditi interes pri delodajalcu, da pozorno prebere življenjepis do konca? Nič hudega, prijavi se na delavnico.

ZAPOSLITVENI RAZGOVOR: Dober vtis v 10 minutah ali kako se časa ne more zavrteti nazaj. Preko igre vlog se nauči kaj ti gre dobro in kaj bi še lahko izboljšal preden greš na zaposlitveni razgovor. 

POVEČAJ SVOJ POTENCIAL: 

Sklop je namenjen vsem, ki želijo izpopolniti svoja znanja na različnih področjih. V letu 2019/2020 ponujamo naslednje delavnice oziroma tečaje:

  • delavnice mehkih veščin: delovanje v timu, odlike komunikacije in javnega nastopanja, uspešno reševanje konfliktov, motivacija,
  • IKT delavnice,
  • poznavanje psihologije odnosov in obvladovanje stresa, 
  • spletni marketing in spletno poslovanje,
  • klepetalnice (ruščina, angleščina, italijanščina in slovenščina za tujce),
  • ustvarjalnice,...

Vse navedene tematike se izvajajo v okviru večinoma 2 do 3 urnih brezplačnih delavnic, ki zadostujejo za pridobitev želenih kompetenc. 

Točni termini so objavljeni tukaj.